Studenti opštine Bečej okupljeni oko Lokalne akademske (LAM) mreže sastaju se u petak 6. septembra u Kancelariji za mlade opštine Bečej (KZM) od 16 sati. Teme drugog po redu okupljanja su osnivanje saveza i registracija, predlozi za mesto predsednika organizacije i predsednika upravnog odbora saveza, pravljenje video reklame, marketing, ali i studentska žurka koja bi trebalo da se organizuje do početka nastave na fakultetima.

 

 

Prethodni sastanak studenata, koji su inicirali KZM i tim Liderneta, inače, autora projekta LAM, održan je 21. avgusta, kada je mladima predstavljena ideja, pre svega, upisa studenata u svojevrsnu bazu.

– Na prvom susretu pomunitih organizacija i mladih Bečejaca dogovoreno je da se intenzivira kampanja informisanja studenata o Programu Lokalna Akademska Mreža, ubrza proces osnivanja Saveza studenata opštine Bečej, do početka nastave na fakultetima Organizuje studentska žurka, te počne sa pripremama Godišnje konferencije studenata opštine Bečej. Ko želi i misli da može da se priključi organizacionom timu, neka dođe na sastanak u petak u kancelariju za mlade, navode iz organizacija.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име