Plakat | Be:femon
Plakat | Be:femon

Doajen srpskog glumišta Vojislav Voja Brajović otvara deveti po redu Festival monodrame u Bečeju Be: femon u sredu 1. decembra u Gradskom pozorištu Bečej.

Svečano otvaranje i razgovor sa čuvenim glumcem počinje u 18.30, a ulaz je besplatan.

Na programu iste večeri od 20 sati je monodrama „Minhauzen“ u kojoj igra Vilim Matula.

Nika Ivančić u monodrami „Kabare Valeska“ predstaviće se publici drugog dana festivala od 17 sati, dok će u 20 sati na scenu izaći Mladen Vuković, u monodrami „Kockar”.

Trećeg dana festivala od 16 sati na programu je komad na mađarskom jeziku, i to glumica Marta Bereš sa predstavom „Béres Márta One Girl Show”.

Iste večeri od 21 čas publika će moći da pogleda monodramu „Čaj sa Kublaj – kanom“ u kojoj igra Јugoslav Krajnov. Poslednje festivalske večeri (4. decembar) od 20 sati na programu je monodrama „Ja koja imam nevinije ruke“ u kojoj igra Vesna Tominac Matačić.

Publika će moći da  pogleda sjajne monodrame o čudesnom lažovu baronu Minhauzenu, koja je odigrana više od 700 puta, te o pionirki performansa Valeski Gert, adaptaciju Dostojevskovog romana „Kockar“, nesvakidašnji one girl show Marte Bereš, ispovest o suočavanju sa posledicama moždanog udara „Čaj sa Kublaj – kanom“ i izvrsnu adaptaciju tekstova najveće hrvatske pesnikinje Vesne Parun „Ja koja imam nevinije ruke”, poziv je Gradskog pozorišta Bečej.

Cena ulaznica za pojedinačne monodrame iznosi 200 dinara, a cena kompleta karata je 1.000 dinara. Informacije o prodaji karata mogu se dobiti na telefon 021/6915-336, kao i posredstvom imejl adrese pozoristebecej@gmail.com. Posredstvom navedenih kontakata mogu se obaviti i rezervacije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име