Kancelarija za mlade opštine Bečej, povodom implementacije programa Lokalna akademska mreža (LAM), organizuje sastanak sa studentima u sredu 21. avgusta u bašti Gradskog pozorišta.

 

U sredu će predstavnici kancelarije za mlade i tim za implementaciju Lokalne akademske mreže informisati buduće akademske građane iz najveće potiske opštine o projektu LAM, koja, između ostalog, za cilj ima da, na jednom mestu okupi ovdašnje studente, kao i da izradi baze podataka omladine koja se školuje na visokim i višim školama. Tema sastanka biće, kako navode iz organizacije, osnivanje Saveza studenata opštine Bečej, održavanje godišnje konferencije, te i druge teme koje se tiču studentske populacije, njihovim mogućnostima, perspektivama i šansama tokom i nakon studiranja.

Ovaj sastanak, inače, jedan je od prvih koraka nakon što su predstavnici opštine Bečej i Nevladine organizacije Lidernet 8. avgusta potpisali ugovor o poslovno– tehničkoj saradnji. Autor programa LAM je Lidernet, Bečej je petnaesto mesto koje će raspolagati ovim programom, a ujedno i jedino kome je bez nadoknade predat softver.

Početak skupa je predviđen u 19 sati, a u slučaju lošeg vremena diskusija će se odvijati u galeriji „Krug”.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име