Srbobranac Slobodan Šeguljev sa loptom
Srbobranac Slobodan Šeguljev sa loptom

Ponovo osam utakmica na programu

Prvi ovogodišnji, inače ukupno sedmi, dan bečejskog Božićno-novogodišnjeg turnira u malom fudbalu bio je maratonski, jer je odigrano, čak, osam utakmica. Tri u veteranskoj i pet u seniorskoj konkurenciji.

S posebnim interesovanjem čekao se okršaj u D grupi između Čajkinih asova iz Bečeja i Optika Zum iz Kikinde, koji je završen bez pobedika (2:2). Ali pođimo redom.

Veterani Gradine iz Temerina i bečejski Gladijator Maksimus igrali su nerešeno 2:2, a golove su postigli Nikola Šarenac dva za Temerince, a Vukašin Kobiljski i Čaba Hegediš po jedan za Bečejce. Subotički Fill Feel je pobedio Lester Wash iz Srbobrana rezultatom 3:2. Milan Ivanović je postigao dva, a Saša Plavšić jedan gol za pobednike, dok su strelci za poražene bili Đemo Halilović i Petar Naumov. Subotičani su odigrali još jednu utakmicu, a rivali su im bili veterani bečejske Fortune i utakmica je završene rezultatom 3:3. Saša Plavšić je postigao dva i Zoran Katić jedan gol za Subotičane, a strelci za Bečejce bili su Marko Bubanja dva puta i Aleksandar Ikić jedanput.

Nikola Tomić u prvom planu postigao je tri gola na dve utakmice
Nikola Tomić u prvom planu postigao je tri gola na dve utakmice

Večernji ciklus seniora počeo je derbijem bečejskih Čajkinih asova i kikinske ekipe Optima Zum. Već smo pomenuli da je utakmica završena nerešeno 2:2, a strelci su sa po dva gola bila dvojica igrača, Ognjen Đuričin za Bečejce i Stevan Zeljković za Kikinđane. Fortuna Sukur Metal je sa 4:1 pobedila ekipu Baron restoran i bar. Za ponednike strelci su bili Nikola Tomić dva puta, a po jedanput Dejan Stanojev i Čedomor Tomčić, dok je čast Barona spasio Čanad Lajko. Fortuna Sukur Metal je odigrala još jednu utakmicu i zabeležila još jednu pobedu. Sada je bilo 2:1 protiv Bačkog Gradišta. Dejan Stanojev i Nikola Tomić postigli su golove za Bečejce, a Slobodan Šeguljev je bio strelac za Bačkogradištance. U poslednje dve utakmice na terenu su bili Gringosi iz Subotice i uknjižili su oba poraza. Prvo su izgubili od temerinske ekipe Papa Pub rezultatom 1:3. Dalibor Kotaraš je bio strelac za Subotičane, a za Temerince su golove postigli Robert Ileš, Balaž Paška i Đere Fisteš. U drugoj utakmici Subotičani su izgubili od Bačkog Gradišta. Sada je za Gringose strelac bio Nemanja Bursać, a oba pogotka za Gradoštance postigao je Nemanja Jović.

Večeras novo maratonsko izdanje turnira. Na programu je osam utakmica. U prvoj (17,10) igraju veterani NK Automobili (Bačko Petrovo Selo) – FK Vojvodina (Bačko Gradište), a onda sledi serijal okršaja u seniorskpj konkuranciji – 17,50: Mala naoblaka – Mesijevi drugari (Bačko Petrovo Selo), 18,20: Šlep služba Ivanovski (Radičević) – Knjigovodstvena agencija Enter (Bačko Gradište), 18,55: PAAD Ladovina (Novi Bečej) – SN Stefanov (Stajićevo), 19,30: Autoservis Ogradović (Temerin) – SN Stefanov (Stajićevo), 20,10: Autoservis Obradović (Temerin) – Propale nade, 20,45: Mistik laminati – PAAD Ladovina (Novi Bečej) i 21,30: Mistik Laminati – Propale nade.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име