Direktor Direkcije za izgradnju Bečej Goran Matić je na minuloj sednici parlamenta lokalnog pozvao predstavnike Demokratske stranke i Saveza vojvođanskih Mađara da pomognu u lobiranju za projekat rekonstrukcije semafora kod apoteke na raskrsnici Glavne i Zoltana Čuke.

 

Kako je direktor Direkcije rekao opština Bečej je u resornom pokrajinskom sekretarijatu konkurisala za rekonstrukciju semafora kod Gradske apoteke.

– Pozivam predstavnike Demokratske stranke i Saveza vojvođanskih Mađara da nam pomognu u dobiju sredstava. Projekat je predat, tako da sada čekamo da svi zajedničkim snagama to izguramo, izjavio je direktor bečejske Direkcije za izgradnju Matić. Inače, poslove održavanja semofora na bečejskim ulicama obavlja subotička firma „SELMA”. U pitanju je preduzeće za proizvodnju, održavanje i projektovanje signalizacione opreme, koje, kako je rečeno, duži niz godina održava semofore u Bečeju. Kako kaže Matić, kada ima kvarova na njima, Direkcija ih obavesti, a tom preduzeću treba dva, tri, četiri dana da dođu. Prema Matićevim rečima, „ neki put se ne reaguje na vreme”, ali je na to dodao i da je Direkcija u tom slučaju nemoćna.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име