Gimnazija Bečej je dobila „veliku zlatnu medalju“ za kvalitet rada na 12. Međunarodnom sajmu obrazovanja „Putokazi 2017” koji se u Novom Sadu održava od 6. do 8. marta.

Gimnazija je ovo priznanje dobila u konkurenciji obrazovnih ustanova iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine na osnovu ostvarenih rezultata rada škole koji su propisani pravilnikom novosadskog sajma o ocenjivanju kvaliteta obrazovno- vaspitnih ustanova na osnovu velikog broja kriterijuma.

To su: originalnost i inovativnost sadržaja, medijski nastupi, školski časopisi, školski sajt, online promocija, vannastavne aktivnosti, bezbedno radno okruženje, opremljenost učionica i kabineta, saradnja sa privredom, javnim službama i lokalnom samoupravom, uspešnost na takmičenjima, školski uspeh, nastavak školovanja, humanitarne i sportske aktivnosti, eksterno vrednovanje, zaštita životne sredine i opšti utisak.

Nagrada na sajmu obrazovanja potvrđuje visok kvalitet rada ustanove i njegovu prepoznatljivost u bližem i daljem okruženju.

Podsetimo da je Gimnazija Bečej dobila najvišu ocenu kvaliteta rada škole od Ministarstva prosvete i tehnološkog razvoja, kao nagradu opštine Bečej koja se dodeljuje povodom dana Bečeja 1. avgusta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име