Megjelent Lajber György Ez van – Az én kabarém című humoros írásainak gyűjteményes kötete. A könyv az 1958 és 2014 között keletkezett írásokat öleli fel.

 

 

,,Egy olyan könyvet tart kezében az olvasó, amely a múltunkat tartalmazza. Egy kistérség múltját. A teljes valót, ahogyan az újságíró látja. A száguldó riporter hosszú évtizedek alatt begyűjtött tapasztalásait a jókedv oldaláról. Lajber György ugyanis mindenben a humort keresi. A humort, ahogyan azt Karinthy meghatározta. Melyben nem ismer tréfát. Ez a mű az életről szól, a mindennapjainkról, a visszásságokról, amitől felborul a megszokottság, de nélküle nem is lenne az élet olyan, amilyen, hiszen folyamatos küzdés tartja össze az embert. Ez van, írja az író. Azt írja le, amit tapasztalt” – áll egyebek között Budai Lajber Tímea recenziójában.

Az Ez van – Az én kabarém című könyvet szeptember 20-án este 6 órakor az óbecsei Kultúrkörben mutatják be, ahol a közönség megtekintheti Léphaft Pálnak, a Magyar Szó szerkesztőjének politikai karikatúráit is.

 

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име