Péterrévén megkezdték az új vízlelőhely kiépítésének első fázisát. Az illetékesek szerint legkésőbb 2018-ban már Péterrévén is a mikrobiológiai előírásoknak megfelelő, iható vízzel gazdálkodhatnak a lakosok.

A péterrévei lakosok remélhetőleg jövőre már elégedettek lesznek a háztartási vízzel. Jelenleg ugyanis még mindig ihatatlan, sárga csapvízzel kell beérniük, amely gázokat és szerves anyagokat is tartalmaz.

A péterrévei vízlelőhely kiépítésének munkálatai már a tavasz folyamán elkezdődtek amikor a vízlelőhely és a falu közötti bekötő szakaszt építették ki. A hét folyamán pedig megkezdték a vízlelőhely kiépítésést is.

A Vodokanal közvállalat reményei szerint legkésőbb 2018-ra befejezi a vízlelőhely teljes kiépítését, a nagyobb kapacitású fehérvizes kutak kiépítésével nem csak a víz minőségén de a mennyiségén is javítanak.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име