Sa utakmice petog dana turnira
Sa utakmice petog dana turnira

Posle pet dana Memorijala „Zoltan Nađ Čampika“ u Bačkom Petrovom Selu i 19 odigranih utakmica, mreže su se zatresle 97 puta. Znači, večeras, možda već u prvoj utakmici, biće postignut 100. gol! Ponavljamo, fudbal se igra za golove i to privlači gledaoce, pa iz tog razloga apostrofiramo efikasnost na turniru od pet golova po utakmici.

Peto veče postignuti su sledeći rezultati: Kadeti AFK (Ada) – Super klopa (Bečej) 1:5, Severtrans (Senta) – Agromaus (Nadalj) 0:4, Mi nismo anđeli – Agromaus 0:6 i Super klopa – Križak Maćika Novoselci 8:0. Bečejska ekipa Super klopa predvođena Buletinom Durmišijem i nekolicinom igrača futsal prvoligaša Bečeja  potvrdila je aspiraciju na visok plasman, kao i nadaljska ekipa Agromaus. Kadeti AFK-a su još jedanput pokazali da su mladi i nedovoljno kvalitetni za seniorsku konkurenciju.

Kadeti AFK iz Ade nedorasli za seniorsku konkurenciju
Kadeti AFK iz Ade nedorasli za seniorsku konkurenciju

-Večeras će se igrati samo tri utakmice, veli u ime organizatora turnira u malom fudbalu Goran Lazić. Razlog je što ima dosta fudbalera koji imaju obaveze na velikim terenima i nisu u mogućnosti da se odazovu obavezama na turniru, pa smo jedva uparili tri utakmice.

Od 20 sati na teren će Dragon bal Junajted (Turija) – Mi nismo anđeli, u 20.45 sastaju se Vuksa spid Novoselci  (Bečej) – Kadeti AFK (Ada) i od 21,30 sati igraće Vuksa spid Novoselci – Janoš Žolnai Žole. Priliku da postignu 100. gol na turiru imaće igrači prve utakmice. Ostaje da se vidi ko će biti strelac „jubilarca“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име