Varoš Srbobran ponovo je domaćin jednog od najvećih novogodišnjih turnira u malom fudbalu u Srbiji, a od ove godine turnir nosi ime Jovice Tešića – Joleta, prerano preminulog predsednika Fudbalskog kluba Srbobran.

Turnir „Memorijal Jovica Tešić – Jole“ počinje 21 .decembra, a prijave za turnir se podnose zaključno sa 19. decembrom. Očekuje se veliki broj učesnika, a organizatori su ove godine opština Srbobran, Centar za sport i turizam, fudbalski klub „Srbobran“, Mesna zajednica Srbobran i Sportski savez opštine Srbobran.

Nagradni fond iznosi 300 hiljada dinara za prvo mesto, 150 hiljada za drugo i 50 hiljada dinara za treće mesto.

– Turnir će, na inicijativu fudbalera i, pre svega, prijatelja Jovice Joleta Tešića, uz saglasnosti porodice, nositi ime ovog sportskog radnika. Od sada će turnir imati i memorijalni karakter i igraće se upravo u njegovu čast, sa ciljem očuvanja imena i delat prerano preminulog sportskog radnika, koji je svojim učešćem i bavljenjem sportom ostavio pozitivan primer kako se entuzijazmom i ljubavlju mogu uraditi prave stvari – navode u Centru za sport i turizam u Srbobranu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име