Tražite li kvalitetne proizvode po pristupačnim cenama? Ne tražite dalje! U Mere marketu pronaći ćete sve što vam je potrebno za svakodnevni život, bez trošenja previše novca.

U našem asortimanu takođe imamo širok izbor kućnih potrepština, od deterdženata do toalet papira, tako da možete opremiti svoj dom sa svime što vam je potrebno bez naprezanja vašeg budžeta.

A to nije sve! Tu su i naši aparati za domaćinstvo – od miksera do usisivača, kao i kuhinjske ploče i kolica za baštu, sve po nevererovatno niskim cenama! Opremite svoj dom ili dvorište uz nas bez obzira na vaš budžet.

Niske cene svaki dan, ušteda je zagarantovana!

Uskršnji praznici su pred vratima, a mi smo spremni da vam olakšamo pripreme za najslađi deo ove praznične sezone! U Mere marketu pronaći ćete sve što vam je potrebno za savršene uskršnje kolače – od sočnih oraha do hrskavih badema, kao i najfinije puding varijante za vaše omiljene poslastice.

Za ljubitelje suhomesnatih proizvoda, imamo bogatu ponudu za vašu uskršnju trpezu. Bez obzira da li pripremate tradicionalnu uskršnju trpezu ili planirate piknik u prirodi, kod nas možete pronaći sve što vam je potrebno – od suhomesnatih delikatesa do kvalitetnih jaja, po posebno povoljnim cenama.

,,MERE“ je ispostava ruske Torgservis grupe, osnovane 2009. godine, koja trenutno posluje na više od 1000 lokacija širom Rusije pod brendom Svetofor (semafor), a pre više od tri godine doneli su odluku da na naše tržište uđu sa dva lanca ,,MERE“ i ,,Svetofor“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име