Misli globalno, deluj lokalno. Budi i ti LOKALNI LOJALAC! Izreka i slogan koji nas motivišu da već više od deset godina do Vaše slavske trpeze, najukusnijeg doručka i savršenog roštilja dopremamo sveže 100% ručno obrađeno meso i mesne prerađevine Vaših i naših lokalnih proizvođača. Kupovina mesa i mesnih prerađevina proizvedena na tradicionalan način i od malih proizvođača garantuje zdravu i ukusnu pripremu Vaših obroka tokom cele godine i ujedno podstiče lokalno orijentisanu privredu. To je ono što negujemo, na šta smo ponosni i to ste prepoznali! Hvala Vam!

Naše maloprodajne objekte možete posetiti u Bečeju kod semafora na ulazu u Mali Rit i u Novom Selu pored pijace. U Bačkom Gradištu na glavnom putu, u Bačkom Petrovom Selu u centru na mestu bivše pekare Letti, i u Srbobranu preko puta žutog bunara. Radno vreme je svaki dan od 07 do 19 časova sem nedelje i ponedeljka kada radimo do 15 časova.

U skladu sa propisanim merama usled sprečavanja širenja pandemije COVID-19, jo š početkom marta uveli smo uslugu kućne dostave. Da! Meso i mesne prerađevine Vam dostavljamo do kućnog praga!

Za više detalja obratite se našim zaposlenima u maloprodajnim objektima.

MESARA SA SELA – CHICK TRADE DOO takođe fukcioniše i kao veleprodaja, bilo da se radi o Vašoj klasičnoj prodavnici prehrambenih proizvoda ili ugostiteljskom objektu bilo koje forme iz HoReCa sektora, tu smo da odgovorimo Vašim potrebama uz vrhunski kvalitet, širok asortiman i konkurentne cene kojim obezbeđujemo kvalitet za Vaše kupce, goste i celokupno poslovanje.

Sa ponosom podsećamo da se u našim proizvodnim, prerađivačkim i prodajnim objektima primenjuju najviši standardi dobre proizvođačke i trgovačke prakse, ISO 9001 i HACCP standardi, a u godini koju uskoro ispraćamo kao veoma izazovnu za poslovanje u svim segmentima privrede, dobili smo priznanje FIRMA OD POVERENJA od Centra za Istraživanje Mišljenja Klijenata.

Nastavljamo uz sve izazove i za Vas pripremamo nove akcije, poklone, nove lokacije objekata uz uvek ukusan, kvalitetan i pristupačan asortiman svežeg mesa i mesnih prerađevina pripremljenih tu, u komšiluku!

Neka Vam sva jela budu remek dela, Vaša MESARA SA SELA!

Mesara sa sela – Kupujte domaće

Poslovne jedinice:

Bečej – MALI RIT – Miloša Crnjanskog 11/A

Bečej – NOVO SELO, PIJACA – Trg bratstva jedinstva 10

B.P.Selo – GLAVNI PUT, CENTAR – Trg oslobođenja 2

Bačko Gradište – GLAVNI PUT, CENTAR – N.O.V 15

Srbobran – ŽUTI BUNAR – Laze Kostića 1

 Info: 069 667 123

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име