Mesara sa sela više od deset godina za Vašu trpeze obezbeđuje sveže 100% ručno obrađeno meso i mesne prerađevine lokalnih proizvođača. Kupovina mesa i mesnih prerađevina proizvedena na tradicionalan način i od malih proizvođača garantuje zdravu i ukusnu pripremu Vaših obroka i podstiče lokalno orijentisanu privredu.

Naši maloprodajni objekti nalaze se u Bečeju kod semafora na ulazu u Mali Rit i u Novom Selu pored pijace. U Bačkom Gradištu na glavnom putu, u Bačkom Petrovom Selu u centru na mestu bivše pekare Letti, i u Srbobranu preko puta žutog bunara.

Nastavljamo uz sve izazove i za Vas pripremamo nove akcije, poklone, nove lokacije objekata uz uvek ukusan, kvalitetan i pristupačan asortiman svežeg mesa i mesnih prerađevina pripremljenih tu, u komšiluku! Neka Vam sva jela bude remek dela, Vaša MESARA SA SELA!

U skladu sa propisanim merama usled sprečavanja širenja pandemije COVID-19, jo š početkom marta uveli smo uslugu kućne dostave. Da! Meso i mesne prerađevine Vam dostavljamo do kućnog praga!

Za više detalja obratite se našim zaposlenima u maloprodajnim objektima.

MESARA SA SELA – CHICK TRADE DOO takođe fukcioniše i kao veleprodaja, bilo da se radi o Vašoj klasičnoj prodavnici prehrambenih proizvoda ili ugostiteljskom objektu bilo koje forme iz HoReCa sektora, tu smo da odgovorimo Vašim potrebama uz vrhunski kvalitet, širok asortiman i konkurentne cene kojim obezbeđujemo kvalitet za Vaše kupce, goste i celokupno poslovanje.

Sa ponosom podsećamo da se u našim proizvodnim, prerađivačkim i prodajnim objektima primenjuju najviši standardi dobre proizvođačke i trgovačke prakse, ISO 9001 i HACCP standardi, a u godini koju uskoro ispraćamo kao veoma izazovnu za poslovanje u svim segmentima privrede, dobili smo priznanje FIRMA OD POVERENJA od Centra za Istraživanje Mišljenja Klijenata.

Nastavljamo uz sve izazove i za Vas pripremamo nove akcije, poklone, nove lokacije objekata uz uvek ukusan, kvalitetan i pristupačan asortiman svežeg mesa i mesnih prerađevina pripremljenih tu, u komšiluku!

Neka Vam sva jela budu remek dela, Vaša MESARA SA SELA!

Poslovne jedinice:

Bečej – MALI RIT – Miloša Crnjanskog 11/A

Bečej – NOVO SELO, PIJACA – Trg bratstva jedinstva 10

B.P.Selo – GLAVNI PUT, CENTAR – Trg oslobođenja 2

Bačko Gradište – GLAVNI PUT, CENTAR – N.O.V 15

Srbobran – ŽUTI BUNAR – Laze Kostića 1

 Info: 069 667 123

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име