Mio-Gor prodavnica je najbolja destinacija ovoga leta za sve vaše potrebe! Uz raznovrsnu ponudu koju imamo, sigurno ćete pronaći proizvode i uređaje koji su baš po vašoj meri i želji.

Bilo da vam trebaju elektromaterijali, rasveta, bela tehnika ili televizori, Mio-Gor je tu da vam pruži najbolje cene i zagarantovan kvalitet.

S obzirom da su letnje temperature stigle, za osveženje su neophodni klima uređaji i ventilatori, a Mio-Gor je idealno mesto za njihovu nabavku. Međutim, to nije sve što možete pronaći kod nas!

Mio-Gor prodavnica vam omogućava da se pripremite kako za letnju sezonu, tako i da unapredite svoju svakodnevnicu sa udobnošću, a sve što vam je potrebno čeka vas na jednom mestu.

Naše ljubazno osoblje će vam rado pomoći da pronađete željene proizvode po najpristupačnijim cenama i da iz prodavnice odete zadovoljni.

Da do proizvoda dođete još lakše, naša prodavnica smeštena je na tri adrese:

  • Novosadska 16, Bečej
  • Patrijarha Vicentija Prodanova 20, Bačko Petrovo Selo
  • Save Kovačevića 5/A, Ada

Uz Mio-Gor nema brige! Posetite nas već danas i nabavite sve što vam je potrebno za kuću na jednom mestu. Stojimo vam na raspolaganju radnim danima od 8 do 19 časova, kao i subotom od 8 do 12 časova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име