Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Igor Mirović je partijsku predizbornu posetu Bečeju danas započeo u industrijskoj zoni, ispred KWS-a.

Predsednik OO SNS, Vuk Radojević je Miroviću i novinarima predstavio šta je lokalna vlast uradila u Bečeju od 2012. godine do danas, a Mirović je pohvalio Radojevića koji je, kako je rekao, „veoma otvoreno predstavio naše rezultate“.

On je rekao da je bečejska industrijska zona primer politike „koju želimo da gradimo u Vojvodini nakon 24. aprila“, primer „zajedništva i okupljanja oko projekata, primer kako se bez dosadašnje politike sukobljavanja i beskrajnih rasprava na liniji pokrajinska vlada, lokalne samouprave i pokrajinska vlada prema vladi Srbije, može da se radi.

Novom politikom, politikom zajedništva, okupljanja oko projekata mogu se postići veliki rezultati baš u onim sferama u kojima su ti rezultati najpotrebniji, u privredi, ekonomiji, u zapošljavanju, u razvoju lokalne zajednice i to je politika koju će Srpska napredna stranka voditi nakon 24. aprila, rekao je Mirović.

On je kazao da će buduću pokrajinsku vladu voditi SNS, kao i da više neće biti „politike zloupotrebe, uništavanja pokrajinskih fondova, ulaganja u tzv. nove tehnologije koje nisu doprinele ničemu drugom nego samo razvoju onih koji su te projekte osmislili i razvoju njihovog bogatstva i njihove političke klase i elite. Na sceni će biti nova politika koja će dovesti nove ljude, nove projekte, upravo ovakve kakve smo minulih godina razvijali u Bečeju“.

Odgovarajući na pitanje šta će opštinski odbor SNS-a da uradi nakon lokalnih izbora ukoliko bude deo vlasti, Radojević je odgovorio da će prioritet SNS-a na lokalnom nivou biti privlačenje investitora, otvaranje novih radnih mesta, razvoj turizma i s tim u vezi dalja realizacija projekta banjsko-turističkog kompleksa u Bečeju, rekonstrukcija gradskog trga, „a to je nešto što smo obećali“, izgradnja pristaništa, istakao je Radojević.

Predizborna poseta je nastavljena u francuskoj firmi „Kivonj“, a potom u ovdašnjim stranačkim prostorijama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име