U okviru projekta „Job shadow 2“, koji sprovodi Opšte udruženje preduzetnika Bečej i klaster u okviru udruženja „POUZDAN PARTNER“, a koji je podržao Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu, 22. avgusta održana je akcija obilaska bečejskih firmi.[widgetkit id=85]

 – U ovom delu projekta, formirani u dve grupe, ukupno 8 mladih je obišlo i upoznalo se sa 9 firmi koje se bave različitim delatnostima. Ovakav način upoznavanja mladih sa zanatima i delatnostima bečejskih privrednika pokazao se kao vrlo efikasan, jer su mladi mogli na terenu da vide kako se organizuje i radi posao ugostitelja, baštovana, mlekara, kozmetičara, kamenoresca, knjigovođe, električara i da vide proizvodnju poljoprivrednih mašina po Francuskoj tehnologiji, rekao je za portal MojBečej predsednik Opšteg udruženja preduzetnika Goran Relić.

U okviru klastera „POUZDAN PARTNER“ ima još dosta firmi koje žele da predstave svoje delatnosti, Opšte udruženje preduzetnika poziva sve mlade koji imaju želju da vide čime se bečejski privrednici i preduzetnici bave. Za prijave i sve dodatne informacije obratite se Goranu Reliću, na broj telefona 064/16.35.329.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име