Mladi u Bečeju bili su deo promocije životnog stila bez alkohola. Performans u okviru projekta „Lažna sloboda – životni stil bez alkohola“ , realizovan je na centralnom trgu u Bečeju.

Gledajući sliku, opšti je utisak da su se devojke i mladići odlično zabavili, privukli su i poglede znatiželjnih prolaznika, a osim toga, priključili su im se i drugi mladi.

Tamara Češljarov, članica BUM-a, učestvovala je na obuci u okviru projekta „Lažna sloboda – životni stil bez alkohola“. Kako nam je nakon održanog performansa rekla, mladi su pokazali da mogu da se druže i uživaju i bez poroka.

Tog dana plesalo se i u družilo i u Kikindi, Sjenici, Novom Pazaru, Beogradu, Novom Sadu, Boru, Loznici, Nišu, Leskovcu, Zaječaru, Somboru, Bačkoj Palanci, Kragujevcu, Pančevu, Pirotu i Požarevcu, a nešto ranije, učesnici Igara bez granica, i posetioci otvorenog bazena bečejskog sportskog centra, imali su prilike se na isti način druže sa mladim Bečejcima. Ovaj projekat realizuju se na četiri kontinenta Afrika, Amerika, Evropa i Azija.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име