Dečja nedelja, manifestacija koja promoviše prava najmlađih, počela je danas (5. oktobar) i traje do nedelje (11. oktobra). Sa motom „Podeljena sreća dva puta je veća“ ovog puta su u fokusu manifestacije solidarnost i inkluzija.

Iako su u opštini Bečej značajno prisutni demografski problemi, postoje i važni pomaci koji se tiču uslovima u kojima deca u opštini Bečej žive. Program manifestacije ove godine je skromniji u odnosu na ranije, zbog aktuelnih mera prevencije i sprečavanja širenja korona virusa. Više o temi OVDE.

Veliko jesenje čišćenje i sakupljanje otpada u opštini Bečej počelo je danas 5. oktobra i traje do ponedeljka 12. oktobra. Raspored odvoženja kabastog otpada potražite na našem sajtu ili direktno OVDE.

Danas (5. oktobar) je i Međunarodni dan učitelja. Učitelji su nezamenljiva osnova obrazovanja U okolnostima krizne situacije stvorila se jedinstvena prilika za promovisanje liderstva nastavnika, kao i kreativnosti i inovacija, navodi se u saopštenju Pokrajinskog ombudsmana. Saopštenje pročitajte OVDE.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име