Iz lokalne samouprave potvrđuju danas za portal MojBečej registrovan i treći slučaj zaraze virusom COVID-19. 

Štab za vanredne situacije opštine Bečej juče je zasedao. Apeluje se na građane da primenjuju preventivne mere – koriste zaštitne maske i drže fizičku distancu, dok se od ugostitelja traži da težište delatnosti preusmere na otvoreni prostor – bašte. Više saznajte OVDE.

Jučerašnja seča drveća u krugu rimokatoličke kapele na uglu Zmaj Jovine i Zelene ulice u Bečeju urađena je u sklopu uređenja prostora u okviru objekta, a na molbu katoličke crkve, potvrdio je za portal MojBečej župnik Laslo Fuderer. Posečeno drveće, kaže, biće na jesen zamenjeno novim sadnicama tuje ili drugog zimzelenog drveća, a u planu je i sađenje trave, najavljuju iz JP „Komunalac“ Bečej.  Opširnije OVDE.

Grupa ljubitelja košarke ovih dana uređuje dotrajali teren iza sportskog centra u Bečeju. Farbaju linije, postavljaju nove table, zamenjuju obruče i mrežice, i nije im teško – zahvaljujući njima Bečejci će ponovo dobiti funkcionalan prostor za basket. Detaljnije pogledajte OVDE.

Peta ovogodišnja akcija dobrovoljnog davanja krvi zakazana je za sredu 8. jul u Gradskom pozorištu Bečej. Iz Crvenog krsta Bečej kažu da su obavestili 500 dobrovoljnih davalaca, kao i da ovog puta očekuju da se njih 100 odazove pozivu. Akcija traje od 8 do 12 sati. Više informacija saznajte OVDE.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име