Muška odbojka (video): Lozničani se namučili kraj Tise

0
98

Nisu odbojkaši Bečeja ponovili igru od pre nedelju dana, kad su sa 3:0 savladali do tada neporaženi Novi Sad, protiv lidera Loznice, ali se nisu obrukali i meču sa zaista kvalitetnim rivalom. Koliko kvalitetnim, potvrđuje podatak da su u osam utakmica izgubili samo pet setova, a jedan od njih su osvojili, upravo, Bečejci.

Odbojaši Bečeja nisu ponovili igru od pre nedelju dana, kad su sa 3:0 savladali do tada neporaženi Novi Sad. Ovoga puta, na domaćem terenu izgubili su od lidera Loznice, ali se nisu obrukali u meču sa zaista kvalitetnim rivalom. Lozničani su pobedili rezultatom 3:1 (25:14, 25:19, 22:25, 23:25).

Prvi pogled na semafor kazuje da su su gosti lako došli do prednosti od 2:0 u setovima. Posle lako izgubljenog prvog seta, u drugom se vodila žestoka borba za svaki poen. Koliko je loznička ekipa kvalitetna, potvrđuje podatak da su u osam utakmica izgubili samo pet setova, a jedan od njih su osvojili, upravo, Bečejci.

Momci sa Tise u narednom kolu putuju u Priboj, gde ih čeka utakmica protiv tamošnjeg FAP-a, međutim, bez trenera – igrača Nikole Džigurskog.

 

Pogledajte TV prilog

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Uključena je moderacija komentara. Vašem komentaru može biti potrebno određeno vreme da se pojavi.