Muška odbojka (video): Lozničani se namučili kraj Tise

0
85

Nisu odbojkaši Bečeja ponovili igru od pre nedelju dana, kad su sa 3:0 savladali do tada neporaženi Novi Sad, protiv lidera Loznice, ali se nisu obrukali i meču sa zaista kvalitetnim rivalom. Koliko kvalitetnim, potvrđuje podatak da su u osam utakmica izgubili samo pet setova, a jedan od njih su osvojili, upravo, Bečejci.

Odbojaši Bečeja nisu ponovili igru od pre nedelju dana, kad su sa 3:0 savladali do tada neporaženi Novi Sad. Ovoga puta, na domaćem terenu izgubili su od lidera Loznice, ali se nisu obrukali u meču sa zaista kvalitetnim rivalom. Lozničani su pobedili rezultatom 3:1 (25:14, 25:19, 22:25, 23:25).

Prvi pogled na semafor kazuje da su su gosti lako došli do prednosti od 2:0 u setovima. Posle lako izgubljenog prvog seta, u drugom se vodila žestoka borba za svaki poen. Koliko je loznička ekipa kvalitetna, potvrđuje podatak da su u osam utakmica izgubili samo pet setova, a jedan od njih su osvojili, upravo, Bečejci.

Momci sa Tise u narednom kolu putuju u Priboj, gde ih čeka utakmica protiv tamošnjeg FAP-a, međutim, bez trenera – igrača Nikole Džigurskog.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here