Kej u Novom Bečeju na sajtu bečejskog preduzeća
Kej u Novom Bečeju na sajtu bečejskog preduzeća

Na novom internet sajtu Javnog preduzeća „Toplana“ Bečej u delu koji se odnosi na javne nabavke našla se fotografija keja u Novom Bečeju. Pored toga, u delu dokumentacije vezane za javne nabavke preduzeća takođe su uočene greške, pa je, recimo, umesto ugovora koji je „Toplana“potpisala sa firmom koja je angažovana za otklanjanje havarija, postavljen ugovor zaključen sa osiguravajućom kućom.

Na pitanje ko održava sajt i kako to ranije nisu primetili i otklonili, direktor „Toplane“ Bečej Dejan Vuković kaže da je sajt još u izradi, kao i da na njemu ima još programerskog posla.

Pored novosadske firme koja je izradila sajt i koja ga održava, prema rečima Vukovića, jedan od zaposlenih takođe je zadužen za njega.

Nova internet prezentacija bečejske „Toplane“ nije korisnički internet portal od 3.200.000 dinara koji se planirao prošle godine. Podsetimo, Javno preduzeće „Toplana“ Bečej planirala je 2016. godine izradu i dizajn korisničkog internet portala Toplana (BC2) sa tehničkim održavanjem, koji je planirala da plati iz sopstvenih sredstava, ali se od toga, za sada, odustalo.

– Mi to nismo realizovali, jer, jednostavno, nismo imali para za to, rekao je Vuković.

Novi sajt koji je u funkciji oko dva meseca, prema rečima direktora „Toplane“, košta oko 200.000 dinara.

Sajt bečejske „Toplane“ možete pogledati OVDE.

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име