Prelaz preko kanalića na kraju Svetozara Markovića u Donjem parku ponovo je pušten u saobraćaj. Radovi na mostiću, koji koji je bio oštećen i ugrožavao bezbednost građana, završeni su prošle sedmice.

DTD „Srednja Bačka“ Bečej je započela rekonstrukciju prelaza 15. septembra. Sanacija je rađena na osnovu ugovora koji je sklopljen između preduzeća „Srednja Bačka“ i JVP „Vode Vojvodine“ u okviru projekta koji su zajednički finansirali Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu i šumarstvo i opština Bečej.

– Ovo je jedan od 12 mostova koji se saniraju i jedini je u građevinskom delu naselja, dok su ostali u atarima. Radovi na obnovi mostića su završeni 20. septembra i kada se beton osuši trebalo bi da ova ulica ponovo bude otvorena za saobraćaj. Treba da se postavi i zaštitna ograda, što će biti urađeno u narednom periodu. Vrednost radova na ovom mostiću je oko milion dinara, a vrednost ugovora je 64 miliona dinara za sve poslove između preduzeća „Voda Vojvodine“ i „Srednja Bačka“ Bečej, izjavio je za Bečejski mozaik Zoran Dragić, direktor DTD .

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име