Posle najviše ocene, „četvorke“, u eksternoj evaluaciji tokom aprila, bečejska OŠ “Zdravko Gložanski“ ovih dana dobila je još jedno prestižno priznanje u oblasti vaspitno-obrazovnog rada. Reč je o nagradi „Dr Đorđe Natošević“, koja se dodeljuje za izuzetnan doprinos i rezultate u radu tokom poslednje dve školske godine.

Tim povodom „zdravkovci“ su održali konferenciju za medije i istakli da im je ovo podticaj za dalji rad.

-Ovo je logičan sled događaja i ponosni smo na oba priznanja, jer su oni plod timskog rada nastavnog osoblja, učenika, roditelja i lokalne samouprave, koja ne samo da podržava naš rad, već nas je i prijavila na konkurs za dodelu aktuelnog priznanja, započela je brifing s predstavnicima medija direktorica OŠ „Zdravko Gložanski“ u Bečeju Suzana Đukić.

Koliko je rad „zdravkovaca“ na ceni u samom Bečeju, potvrđuje činjenica da u vreme kada nema mnogo prinova oni i dalje upisuju najveći broj đaka prvaka. Posle direktorice, svoje utiske povodom dodeljenog priznanja izneli su i predstavnici Đačkog parlamenta.

-Ovo je još jedan ozbiljan razlog što, mi Bečejci, treba da smo ponosni. Lepo je kada drugi prepoznaju kvalitet u našoj sredini, kada vide da se u ovoj školi primenjuje savremeni metod u vaspitno-obrazovnom radu. Mi to odavno znamo, pa smo iz tog razloga i podneli prijavu da se, baš, „zdravkovcima“ uruči nagrada „Dr Đorđe Natošević“. Jer, u ovoj školi inkluzivno obrazovanje, međukulturalna saradnja, tolerancija i svestrano angažovanje nastavnika i učenika tokom nastavne i vannastavne aktivnosti nije strano, uključio se u razgovor i predsednik opštine Bečej Vuk Radojević.

Nagrada „Dr Đorđe Natošević“ sastoji se od plakete, povelje i novčanog iznosa u visini 400.000 dinara, koja će biti utrošena za poboljšanje nastave.

Predsednik Školskog odbora Srđan Gligorić je, posebno, apostrofirao učinak agilne direktorke Suzane Đukić, koja u nimalo lakom ambijentu uspeva da postavi stvari na svoje mesto, a predsednik Saveta roditelja Snežana Sekulić je istakla da roditelji prepoznaju energiju nastavnog kadra i rado se uključuju u pojedine školske aktivnosti, te preporučuje ostalim mladim sugrađanima da, ako i imaju dilemu u koju školu da upišu svoje dete, dilemu otklone upisom u OŠ „Zdravko Gložanski“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име