Gost novog izdanja emisije „Objektivno“ je Daniel Jovanović sa kojim smo razgovarali o drugom po redu „Gastro festu“ koji će se 13. oktobra održati u Goranskom parku u Bečeju, ali i o tome na koji način mladi privrednici, najpre poljoprivrednici, opstaju u najvećoj potiskoj opštini, kako se razvijaju, udružuju.

-Imaćemo u ponudi mnogo dobre hrane, domaćeg pica, od rakije, piva, kao i sokova koje ćemo možda i cediti na licu mesta. Nama je cilj da ovom manifestaciju ujedno i ponovo izgrađujemo našu mikrozajednicu, da pravimo nova poznanstva, jer je mnogo ljudi, mojih vršnjaka otišlo i praktično nemamo s kim da se družimo, sarađujemo, rekao je Daniel Jovanović.

Pored toga, naš sagovornik je pričao o tome da postoji inicijativa poljoprivrednika da se voćari i vinogradari iz Medenjače udruže sa ciljem izgradnje brenda tog područja koje je ranije bilo poznato upravo po tome.

O programu Gastro festivala koji organizuje omladinska sekcija Društva intelektualaca „Braća Tan“, koji za cilj ima promociju ovdašnje privrede, ali i kuhinje i zanatlija, kao i o tome šta iz, ugla mladog poljoprivrednika, nedostaje mladima koji žele da ostanu u zemlji, saznajte u novom izdanju emisije „Objektivno“ koju emitujemo u petak.

Više u TV prilogu

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име