Endre Hegediš je nakon samo četiri dana članstva u novom opštinskom odboru Liberalno demokratske partije (LDP) u Bečeju odlučio da napusti to mesto. Podsetimo, Hegediš je prošlog četvrtka 3. marta izabran za jednog od 12 članova opštinskog odbora LDP-a.

Odbornik LDP –a u Skupštini opštine Bečej od 2012. godine, juče (ponedeljak 7. mart) je usmeno obavestio partiju da ne želi da bude član opštinskog odbora.

Za portal MojBečej Hegediš je izjavio da je tu odluku doneo iz ličnih razloga. Na pitanje da li će se angažovati u nekoj drugoj stranci, rekao je samo „videću“.

Novi menadžer bečejskog LDP-a Zdravko Petrović iznenađen je potezom Hegediša, navodi za portal MojBečej. Petrović je dodao i da je neobično što je to uradio pred izbore, budući da je pre nekoliko dana održana izborna skupština, kojoj je prisustvovao.

Kako nam je menadžer LDP-a objasnio, Endre Hegediš će morati i pismeno da obavesti stranku o odluci da se povlači sa mesta člana opštinskog odbora, a potom će na njegovo mesto biti izabran novi član.

U novom Opštinskom odboru LDP-a su: Tatjana Avramov, Ibolja Arpaš, Dragan Volkov, Velibor Gucunski, Dalibor Kekić, Tatjana Petrović, Tamara Stojanović, Brankica Tapavica, Mirjana Tucakov, Zoran Čolak i Gordana Džigurski.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име