Nakon dve godine rekonstrukcije postojeće, od pre nekoliko nedelja, građani opštine Novi Bečej, ali i njihovi gosti, mogu da koriste savremenu kuglanu za koju je izdvojeno 15 miliona dinara.

Kuglanu je u rad pustio pokrajinski sekretar za omladinu i sport  Vladimir Batez. Inače, pokrajinski sekretarijat je za rekonstrukciju kuglane izdvojio četiri miliona dinara.

-U ovom momentu realizujemo još jedan projekat, a to je izgradnja rukometnog terena u sklopu osnovne škole Josif Marinković. Ovaj teren će ujedno biti korišćen i za radničku olimpijadu koji zajedno organizuju Bečej i Novi Bečej. Mi imamo izvanrednu saradnju sa predsednikom opštine Sašom Maksimovićem i ovom prilikom bih se zahvalio njemu na toploj dobrodošlici i prilici da zajedno pustimo u rad objekat koji će građanima Novog Bečeja biti od velikog značaja, rekao je tada sekretar Batez.

Opština Novi Bečej ima nameru da u sportske objekte uloži više od 100 miliona dinara, ističe predsednik te opštine Saša Maksimović.

 –Predviđena je i rekonstrukcija male sale osnovne škole Miloje Čiplić, izgradnja fiskulturne sale, za šta su već obezbeđena sredstva zajedno sa pokrajinskom vladom, izgradnja fiskulturne sale sa sve tribinama u Bočaru, kao što je sekretar već rekao tu je i rekonstrukcija terena u osnovnoj školi Josif Marinković i rekonstrukcija Hale sportova. Mi smo građanima prošle godine obećali da ćemo uložiti puno u razvoj sportske infrastrukture i tog obećanja se držimo, zaključio je Maksimović.

Kuglana u okviru Doma kulture u Novom Bečeju je otvorenog tipa, moći će da se iznajmljuje i svako ko bude želeo da se oproba u kuglaškim veštinama dobiće svoju šansu, navode nadležni.

Projekat „Imaš pravo da znaš“ sufinansira opština Novi Bečej

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име