U kasnim satima, između srede i četvrtka (12-13. februar) nepoznati počinioci su kamenicama razbili prozor na prostorijama Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Bečeju. Ovaj vandalski čin otkrili su stranački aktivisti pri dolasku u prostorije opštinskog odbora, nakon čega su obavestili policiju koja je obavila uviđaj.[widgetkit id=103]

Na današnjoj konferenciji za medije (sreda) tim povodom prisustvovali su stranački funkcioneri i članovi omladine SNS na čelu sa Draganom Lazićem. Predsednik opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Bečeju Vuk Radojević je istako da svaki napad na Srpsku naprednu stranku predstavlja napad na proces reformi, na usporavanje na putu ka reformama i svakako da oni koji su vinovnici ovog dela predstavljaju sramotu Srbije.

– Ovo nas neće zaustaviti na putu reformi i moderne i pristojne Srbije. Stoga, ovakav napad na Srpsku naprednu stranku neće pokolebati ni stranku na čelu sa Aleksandrom Vučićem u borbi protiv kriminala i korupcije. Policija je izvršila uviđaj danas i očekujemo da će u saradnji sa nadležnim organima preuzeti dalje korake, rekao je Radojević.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име