MojBečej | Foto: Arhiva
MojBečej | Foto: Arhiva

Novi Sad: Oblačno sa snegom. Vetar umeren severni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura minimum 1, maksimalna oko 1 stepen.

Vojvodina: Oblačno sa snegom, a na istoku i jugu Banata sa susnežicom. Vetar umeren severni, krajem dana pojačan. Pritisak ispod normale. Temperatura od minus 4 do 3 stepena.

U Bečeju će narednih dana najniža temperatura biti minus 11, a najviša dnevna 5.

Srbija: Oblačno sa snegom u većini krajeva. Do utorka ujutru će pasti od 5 do 15 centimetara novog snega, na zapadu Srbije ponegde do 20 centimetara. Vetar slab do umeren severni, po Vojvodini krajem dana pojačan. Pritisak oko normale. Temperatura od minus 4 do 7 stepeni.

Vreme narednih dana: U utorak oblačno sa snegom uz manje padavine nego u ponedeljak. Padavine prestaju na severu Vojvodine, a zadržavaju se u ostalim krajevima do srede ujutru. U sredu slab sneg u centralnim i južnim predelima Srbije koji postepeno prestaje. U ostalim krajevima ujutru mraz, a tokom dana sunčani intervali.

Biometeorološкa prognoza: Nastavlja se period sa relativno nepovoljnim uticajem biometeoroloških prilika na hronične bolesnike. Naročit oprez se savetuje osobama sa bronhijalnom astmom i srčanim tegobama. Meteoropatske reakcije mogu biti izražene u vidu glavobolje, razdražljivosti i bolova u kostima i zglobovima. Povećana pažnja u saobraćaju je preporuka svim učesnicima.

Izvor: Dnevnik.rs, MojBečej.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име