Ove jeseni sa radom počinje Naxi Nacional, najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju će slušaoci u preko 30 gradova uživati u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj muzici.

Naxi Nacional učiniće da preko 5 000 000 slušalaca svakog dana bude informisano na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Active radio će vam ubuduće, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pružiti mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije. Slušaoci Naxi Nacionala imaće priliku da prvi čuju muzičke novitete iz regiona, uz ekskluzivne intervju sa pevačima koje vole sve generacije.

Naxi nacionalne vesti biće okosnica informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emitovaće se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija će na najbolji način biti informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta.

Termin od 15 do 16 časova svakog radnog dana biće rezervisan za „Mojih 50“. Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija stiže u sve krajeve naše zemlje. Gostujući u „Mojih 50“, uz priču o omiljenim pesmama domaće muzike, poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

„Veče sa Dejanom Avramovićem“ učiniće da svako veče bude za pamćenje. Dejan Avramović govori jezikom „ljubavi i romantike“ koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje. Ova emisija emituje se svakog dana od 21 čas do ponoći.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, Naxi Active radio i najveća radijska mreža Naxi Nacional, učiniće da celu Srbiju preplavi talas pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom „Opusti se i uživaj“!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име