Az óbecsei Erdőtelepítők parkjában idén tizenegyedik alkalommal szervezték meg a Nemzetközi Volontőr Tábort.

Az óbecsei Erdőtelepítők parkja ad otthont, annak a 30 hazai és külföldi fiatalnak, akik idén a helyi Nemzetközi Önkéntes Táborban vesznek részt.

Iva Lindenberger, tábor vezető – Az idei tábor az Úton a Tanderbál felé nevet kapta, idén ugyanis az Óbecsén első alkalommal megszervezésre kerülő Tanderbál elnevezésű több napos rendezvény szervezésében segítkezünk különböző módon. A tábor július 25.-től augusztus 8-ig tart, és a világ száoms pontjáról érkeztek résztvevők.

A táborba a szerbiai önkéntesek mellett európa több országából, de Indiából, az Egyesült Államokból és a Dominikai Köztársaságból is érkeztek volontőrök. A program egyik célja, hogy az önkéntes munka és a környezet óvás mellett a fiatalok megismerjék egymás kultúráját és szokásait.

A tábort az óbecsei Ifjúsági Iroda szervezte a Panonika Ökológiai Hálózat és a Vajdsági Önkéntes Központ együttműködésével.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име