Korona virus, covid19
Korona virus, covid19

Predstojeće Gospojinske dane u Novom Bečeju će moći da prate svi koji prilože dokaz o vakcinaciji, PCR test koji nije stariji od 48 sati, dok će oni koji nemaju ništa od toga biti u obavezi da urade antigenske testove na kontrolnim punktovima.

-Antigenski testovi se nigde nisu naplaćivali, pa neće ni u opštini Novi Bečej. Punktovi će biti postavljeni na pet lokacija, dakle u samom Novom Bečeju, ali ne i na ulazu u Novi Bečej gde je već svakako gužva zbog parking mesta, rekao je danas novinarima Saša Maksimović, predsednik opštine Novi Bečej.

On je i danas pozvao građane da se vakcinišu protiv korona virusa.

Program:

Manifestaciju i ovoga puta otvora Ulica zanatskog piva u četvrtak 26. avgusta.

Svečana litija je u petak 27. avgusta, od 18 sati u hramu Uspenja Presvete Bogorodice.

Petak je predviđen i za otvaranje Etno bazara u centru i Poljo-festa, podmanifestacije regionalnog značaja koja doprinosi razvoju poljoprivrede i promociji sela, ali i za takmičenje u kuvanju riblje čorbe koje će startovati u 17 časova.
Tog dana nastupiće Banda drvena od 19 sati, a zatim La banda od 21.30 časova.

U subotu i nedelju će od 17 do 19 časova biti organizovana i Dečija ulica u dvorištu Narodne biblioteke.

Кoncertni deo programa u subotu otpočeće nastupom mađarskog rok benda Alvin es a Mokusok, a u istom ritmu nastaviće Ortodoks keltsi od 21.30 i dr Nele Karajlić u 23 sata.

U nedelju je na prograu tradicionalni svečani defile paradnih zaprega od 12 do 13 sati, a od 13 časova 27. Revija paradnih zaprega – defile i takmičenje.

Haris Džinović nastupa od 20 sati, a Aco Pejović od 22. Vatromet je predviđen u ponoć.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име