Sa jedne od prethodnih Gospojina
Sa jedne od prethodnih Gospojina

-Dobrodošli su svi koji sa sobom ponesu potvrdu o vakcinaciji, zatim PCR test – ne stariji od 48 sati, a oni koji nemaju ništa od toga, a žele da prisustvuju manifestaciji, biće u obavezi da urade antigenske testove na punktovima koji će biti postavljeni i na kojima će se kontrolisati manifestacija, rečeno je danas novinarima iz organizacije 27. po redu manifestacije Gospojina.

Organizator će o merama detaljnije, u skladu sa važećim preporukama, upoznati posetioce.

Manifestaciju i ovoga puta otvora Ulica zanatskog piva u četvrtak 26. avgusta.

Svečana litija je u petak 27. avgusta, od 18 sati u hramu Uspenja Presvete Bogorodice.

Petak je predviđen i za otvaranje Etno bazara u centru i Poljo-festa, podmanifestacije regionalnog značaja koja doprinosi razvoju poljoprivrede i promociji sela, ali i za takmičenje u kuvanju riblje čorbe koje će startovati u 17 časova.
Tog dana nastupiće Banda drvena od 19 sati, a zatim La banda od 21.30 časova.

U subotu i nedelju će od 17 do 19 časova biti organizovana i Dečija ulica u dvorištu Narodne biblioteke.

Кoncertni deo programa u subotu otpočeće nastupom mađarskog rok benda Alvin es a Mokusok, a u istom ritmu nastaviće Ortodoks keltsi od 21.30 i dr Nele Karajlić u 23 sata.

U nedelju je na prograu tradicionalni svečani defile paradnih zaprega od 12 do 13 sati, a od 13 časova 27. Revija paradnih zaprega – defile i takmičenje.

Haris Džinović nastupa od 20 sati, a Aco Pejović od 22. Vatromet je predviđen u ponoć.

3 KOMENTARA

  1. A oni koji imaju antitela tj koji su prelezali koronu hoce li moci oni da prisustvuju koncertu ? 1 jula ove godine sam vadio krv i imam vise od 400 tih jedinica a preko 15 ste pozitivni ! Zasto bi ja sebi ubrizgavao inekciju kada se moje telo samo odbranilo od korone a da nisam ni znao da sam je imao!!??

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име