Opština Novi Bečej, na inicijativu lokalnog Saveta za bezbednost, donirala je Policijskoj stanici u Novom Bečeju novo vozilo marke „škoda fabia“ sa obeležjima policije, zvučnom i svetlosnom signalizacijom.

Ovim gestom stvaraju se uslovi za uspešno izvršavanje zadataka na podizanju opšte bezbednosti na ulicama Novog Bečeja.

Saša Šućurović, predsednik opštine Novi Bečej, ističe da je Novi Bečej mirna sredina, zahvaljujući upravo izvanrednoj saradnji lokalne samouprave sa policijskom stanicom.

-Novo vozilo će pomoći i policiji, ali i žiteljima novobečejske opštine, do kojih će moći brže da se stiže, pogotovo u zimskim uslovima. Zbog dobre saradnje opštine i policije, Savet za bezbednost je doneo odluku da doniramo jedno vozilo kako bi bezbednost građana u Novom Bečeju bila na boljem nivou. Mislim da ćemo tu saradnju nastaviti i u narednom periodu, rekao je Šućurović.

Prilikom primopredaje vozila Bojan Marković, načelnik Policijske uprave u Zrenjaninu kazao je da novobečejska opština uvek ulaže u bezbednost, koja nije samo problem policije, nego segment kojim svi u društvu treba da se bave.

– Bićemo pojačani za još jedno patrolno vozilo, samim tim policija će biti prisutnija na terenu. Nije ovo prva donacija koja je stigla od opštine, predhodnog puta su donirali radar, bili su i skuteri, ovim je samo nastavljena dugogodišnja saradnja i nadamo se da ćemo i sledeće godine nastaviti isto, naveo je načelnik Policijske uprave u Zrenjaninu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име