Novi sadržaj za dom kulture u Poljanici | Foto: Opština Bečej
Novi sadržaj za dom kulture u Poljanici | Foto: Opština Bečej

Na poslednjem okruglom stolu krajem godine u okviru akcije „Budžet po meri građana – I ti se pitaš“ meštani najmanjeg sela bečejske opštine Poljanica izrazili su želju da lokalna samouprava pomogne oko opremanja doma kulture i to nabavkom rekvizita.

Član Opštinskog veća opštine Bečej za sport, omladinu, turizam i odnose s javnošću David Tufegdžić sa saradnicima iz Kancelarije za mlade opštine Bečej predao je novi sto za bilijar na radost meštana.

-Meštani Poljanica su izrazili želju za bilijarski sto kako bi unapredili društveni život i pružili dodatne mogućnosti za rekreaciju i druženje. Uručenje stola je održano uz prisustvo lokalnih stanovnika, koji su sa oduševljenjem dočekali ovu donaciju, rekao je Tufegdžić.

On je prilikom posete Poljanici istakao značaj zajedničkog angažovanja i participacije građana u donošenju odluka koje utiču na kvalitet njihovog svakodnevnog života. Takođe je naglasio da će Opštinsko veće nastaviti da podržava slične inicijative koje doprinose poboljšanju uslova u našim zajednicama.

Inače, meštani Poljanice kao prioritet istakli su na okruglom stolu hitno unapređenje vodosnabdevanja postavljenjem prečistača za vodu, sanaciju dečjeg igrališta, proširenje javne rasvete i unapređenje kulturnih manifestacija i sadržaja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име