Snimanje novih 15 epizoda „Fazona i fora“ počinje u ponedeljak 1. juna, na dobro poznatom mestu, dvorcu „Fantast“ kod Bečeja.

 

Tamo, gde je pre 30 godina snimljen prvi kadar čuvenog serijala, očekuju vas tvorci, Ljubivoje Ršumović i Raša Popov, kao i novi ali i stari akteri. Novi serijal, kao i prethodne, snimaće ekipa Radio televizije Vojvodine, a partner za snimanje na „Fantastu“ je bečejska lokalna samouprava. Dogovor za snimanje je postignut na sastanku u zgradi opštine Bečej, gde je Vuk Radojević, predsednik opštine Bečej, ugostio ekipu „Fazona i fora“ sa Nadicom Bajin, filmskom i TV producentkinjom sa RTV-a, na čelu i Gordanom Džigurski, direktorkom Turističke organizacije opštine Bečej. Prema Radojevićevim rečima, lokalna samouprava je preoznala značaj ovog decenijskog projekta i pružiće i pruža maksimalnu podršku.

– Svu logističku podršku svojim kapacitetima i u saradnji sa PIK Bečej i Turističkom organizacijom smo stavila na raspolaganje i aktivno uključila u neophodne aktivnosti da bi snimanje novog serijala „Fazoni i fore“ bez problema i uspešno bio završen, rekao je Radojević.

„Fazoni i fore“ čuveni je TV serijal za decu i mlade, sniman prvo od 1985. do 1993. godine. Od 2002. do 2006. priprema se još jedan serijal, sniman na nekoliko lokacija u Srbiji.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име