Pobednik bečejskog turnira Konama | Foto: Vlastimir Jankov
Pobednik bečejskog turnira Konama | Foto: Vlastimir Jankov

Atraktivno takmičenje u malom fudbalu imena „Jelen kup 2017.“ završava se u subotu finalnim turnirom u Novom Sadu.

Na jednom mestu, stadionu FK „Profesor Bolesnikov“, snagu će odmeriti pobednici turnira u 16 mesta širom Srbije, a pobednička ekipa će biti nagrađena putovanjem u „večni grad“ i prisustvom na rimskom derbiju Roma – Lacio. Pokrovitelj takmičenja Apatinska pivara obezbedila je i brojne robne nagrade za ostale učesnike finalnog turnira.

Ove godine održani su turniri „Jelen kup 2017“ u Bajmoku, Bačkom Petrovcu, Bačkoj Topoli, Beogradu, Bečeju, Borči, Vršcu, Grockoj, Žablju, Lazarevcu, Novom Sadu, Pančevu, Požarevcu, Svrljigu, Selevcu i Smederevu.

Jedno od izdanja ekipe Autoservis Kudrić iz Bačkog Gradišta | Foto: Vlastimir Jankov
Jedno od izdanja ekipe Autoservis Kudrić iz Bačkog Gradišta | Foto: Vlastimir Jankov

Epitetom pobednika turnira u Bečeju okitila se ekipa Konama i biće predstavnik na završnom turiru u Novom Sadu. Ali, iz naše sredine će put Novog Sada i ekipa Autoservis Kudrić iz Bačkog Gradišta, jer su, posle osvojenog trećeg mesta na bečejskom turniru, bili pobednici turnira u Žablju.

Nema sumnje, u subotu će se u Novom Sadu naći mnoštvo kvalitetnih igrača malog fudbala. Ulog je atraktivan i sigurno je da će svi pružiti maksimum u igri „na petoparcu“. Koliko su dve ovdašnje ekipe spremne da se uhvate u koštac sa ostalima, ostaje nam da vidimo. U svakom slučaju, sama činjenica da naša opština ima dva predstavnika na finalnom turniru kazuje da je fudbal u ekspanziji.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име