U opštini Bečej su 30. juna, pored Radičevića, izbori za članove Saveta mesne zajednice održani i u Poljanicama. Novi predsedavajući tog organa naredne četiri godine je Tibor Serda, a za zamenika je izabran Šandor Varga.

 

 

 Na izbore je izašla polovina stanovnika tog naseljenog mesta, a od deset predloženih kandidata sa izborne liste za Savet Mesne zajednice izabrano je devet članova: Tibor Serda, Šandor Varga, Norbert Serda, Šandor Jakša, Kristijan Marković, Robert Lošonc, Ištvan Molnar, Zoltan Šagi i Laslo Lenđel. Održana je i konstitutivna sednica Saveta, na kojoj je za predsednika izabran Serda, a za zamenika Varga. Prema rečima sekretara mesne zajednice Jožefa Barne, izbori su prošli bez problema, a u novom Savetu se sada nalaze mladi ljudi koji žele da doprinesu razvoju sela, između ostalog i kroz seoski turizam. Novi Savet bi trebalo da održi sednicu krajem ove nedelje.

Stolice iz velike sale opštine Bečej, sad u Poljanicama

U zgradi opštine Bečej su u toku radovi na uređenju svečane sale. Nove stolice su kupljene, a stare su date na revers Mesnoj zajednici Poljanice.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име