Asfaltirati delove ulica Dobrovoljačke, ali i Adi Endrea, Bokai Dežea, Hunjadi Janoša, Servo Mihalja, Kovač Ferenca, te celom dužinom Braće Obadić i Zilahi Lajoša, sanirati postojeće i izgraditi nove biciklističke staze, izgraditi kružni tok kod pravoslavnog groblja, sanirati i izgraditi javnu rasvetu najpre na svim ulazima na teritoriju Novog sela, samo su neki od predloga koje su sinoć nadležnima predali članovi Saveta Treće mesne zajednice u Bečeju.

Listu predloga potvrdili su i prisutni građani. Oni su direktno mogli da ih predstave članu Opštinskog veća opštine Bečej zaduženom za privredu Draganu Kovačevu i načelnici odeljenja za urbanizam, građevinarstvo, saobraćaj i inspekcije poslove pri Opštinskoj upravi Bečej Danieli Doroslovački. Ona je objasnila prisutnima u sali mesne zajednice da će i na teritoriji Novog sela, kao i u ostalom delu Bečeja, te Bačkom Gradištu i Bačkom Petrovom Selu, u naredne tri i po godine, u okviru kapitalnog projekta, biti izgrađena kanalizaciona mreža u svim ulicama gde je do sada bilo i poručila građanima da svoje predlože nešto od prioriteta iz drugih oblasti.

Dodajmo da je su predstavnici opštine Bečej ove godine obišli sve mesne zajednice i da su građani u okviru okruglih stolova mogli da predlože prioritete u okviru projekta „Budžet po meri građana – I ti se pitaš“. Prikupljanje prioriteta traje do ponedeljka 25. oktobra sajtu participativni – budzet.rs, a glasački dani su 13. i 14. novembar.

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име