Predstavnici lokalne samouprave u Novom Bečeju i udruženja građana sastali su se prošle nedelje kako bi se blagovremeno i temeljno počelo da pripremama za novu sezonu turističko kulturnih manifestacija.

Nemanja Vasković, direktor Turističke organizacije Novi Bečej, ovom je prilikom rekao da ljubitelje Novog Bečeja očekuje jedna uzbudljiva godina sa pregršt lepih manifestacija.

– Tradicionalno svake godine u ovom periodu koristimo priliku da se sastanemo sa svim suorganizatorima manifestacija, sa ljudima koji zajedno sa nama rade i organizuju vikende u Novom Bečeju.

Projekat „vikendi“ se već sedam, osam godina realizuju na teritoriji opštine Novi Bečej, zaista daje jednu kulturno-umetničku i zabavnu notu našoj opštini. Ovo su preliminarne pripreme i za sajam turizma u februaru kada će se opština Novi Bečej tradicionalno predstaviti široj publici. Neizostavni deo naše prezentacije je kalendar manifestacija, tako da smo ovim sastankom uputili poziv svim našim saradnicima da pripreme na vreme svoje manifestacije sa tačnim datumima i materijalom kako bi ih što bolje predstavili na predstojećem sajmu turizma.

Prošle godine smo dobili pregršt nagrada za manifestacioni turizam, prve godine želimo to da podignemo na još viši nivo, tako da ljubitelje Novog Bečeja očekuje jedna uzbudljiva godina i pregršt lepih manifestacija, rekao je Vasković.

Jelena Stojanović, predsednica novobečejskog moto kluba „Road Raners“ istakla je da imaju odličnu saradnju sa lokalnom samoupravom i Turističkom organizacijom opštine Novi Bečej. Oni su na sastanku predstavili svoje planove za ovogodišnji moto susret u našem gradu.

-Mi smo već uigran tim, već sedmi put organizujemo moto skup u Novom Bečeju, s tim što ćemo ove godine uvesti neke novine, promenićemo pravila moto susreta. Prošle godine smo napravili moto kros stazu i samim tim doveli neke nove članove u klub. Ove godine ćemo pogotovo staviti akcenat na nove ideje, na nova dešavanja i proširićemo organizacioni tim, najavila je Stojanović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име