U susret predstojećim praznicima u organizaciji Udruženja KNAP 10. decembra u holu Doma kulture u Novom Bečeju organizovan je novogodišnji bazar.

Udruženja iz cele opštine predstavila su se vezenim i heklanim stvarima, unikatno rađenim nakitom i ukrasnim novogodišnjim predmetima, koji su rađeni tehnikom dekupaža i drugim tehnikama. Uz prijatne zvuke prazničnih melodija, bila je ovo prilika za kupovinu i prodaju, ali i za prijatno druženje u duhu novogodišnjih praznika. U sklopu bazara održana je i kreativna radionica za izradu čestitki namenjena devojčicama četvrtog razreda obe novobečejske osnovne škole.

-Želeli smo da okupimo udruženja iz naše opštine i u tome smo uspeli. Zahvaljujem se svima koji su nas podržali, pre svega, Turističkoj organizaciji opštine Novi Bečej, ali i svim udruženjima koja su došla, naročito podmlatku KNAP-a, koji se, takođe, predstavio svojim radovima, rekla je Nadica Josimović, predsednica Udruženja KNAP.

Oni koji su propustili da izlože svoje radove ili da priušte sebi nešto iz asortimana rukotvoraca za praznike, mogu to učiniti i sledeće subote 17. decembra od 10 do 16 sati kada će u holu Doma kulture opštine Novi Bečej biti održan još jedan novogodišnji bazar.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име