Szombaton, szeptember 6-án az Eva Braun zenekar az óbecsei Club 4-ben koncertezik. A belépőjegyek helyett a közönség adományokkal támogathatja majd az óbecsei Ivan Filipčev gyógykezelését.

 

Az óbecsei Eva Braun együttes tavaly Belgrádban egy nagykoncerttel ünnepelte első, Prisluškivanja című lemezének a megjelenését – ez a lemez az 1998-ban megjelent Yu 100 című, a legjobb jugoszláv rock- és poplemezeket rangsoroló könyvben a 75. helyen szerepel. Az együttes tiszteletére az óbecsei klubban egy Eva Braun “kuckót” is felavatnak a koncert napján, a klub tulajdonosa ugyanis a neves helyi sportolóknak szentelt “kuckók” mellett ezentúl az óbecsei muzsikosat is megtiszteli egy-egy névre szóló saját hellyel.

A 21 órakor kezdődő koncerten az Óbecsei Ifjúsági Szervezet gyűjti majd a hároméves kisfiúnak felajánlott adományokat. Ivan Filipčev hármas ikerterhességben született, és agyvérzés, valamint hydrocephalus következtében kialakult cerebrális paralízisben, talpdeformációban és kancsalságban szenved, de táplálkozási nehézségekkel is küzd. Szülei azt remélik, egy antalyai delfinterápia sokat javíthatna a kisfiú állapotán.

 

F.R.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име