2010-ben döntött úgy Óbecse képviselő-testülete, hogy attól az évtől kezdődően minden évben községi elismerésben részesülnek azok a személyek és szervezetek, akik vagy amelyek jelentőset alkottak a gazdaságban, a tudományban, a művészetekben, a sportban vagy más téren.

 

Az önkormányzat által tegnap közzétett felhívás szerint az idén is várják a jelöltekre vonatkozó javaslatokat, amelyeket jogi személyek, községi szervek, Óbecse község képviselő-testületének munkatestületei, polgári csoportok és egyének is benyújthatnak. Az indoklással ellátott javaslatokat legkésőbb május 26-án 14 óráig lehet benyújtani személyesen a községi szolgáltató központ 7. számú irodájában vagy ajánlott levélben a következő címre: Óbecse Község Közigazgatási Hivatala, Felszabadulás tér 2, 21220 Óbecse.

A borítékon fel kell tüntetni: „Kezdeményezés Óbecse község díjának adományozására”. A díj odaítéléséről a községi képviselő-testület hoz határozatot, és az átadásra a község napja alkalmából rendezett ünnepségen kerül majd sor. Díszpolgárt ötévente avatnak Óbecsén, 2010-ben a község első újkori díszpolgára Skrabány Viktor festőművész lett. Legközelebb jövőre lehet kiérdemelni ezt a rangos elismerést. A közzétett felhívással kapcsolatosan közelebbi felvilágosítással Momčilović Orsolya tud szolgálni a 064/895-90-47-es telefonszámon.

Magyar szó

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име