Ovladavanje specijalizovanim kompjuterskim programima, odnosno poznavanje grafičkog dizajna mnogima olakšava svakodnevicu.

Da li u poslovne svrhe, za potrebe hobija ili nečeg drugog, veštine obrade fotografija, osmišljavanje i priprema plakata ili drugih dokumenata sa logoima i motivima, svakom od nas je u nekom trenutku bilo potrebno da zna osnove grafičkog dizajna. Mladi u opštini Bečej su i ove zime mogli da pohađaju obuke grafičkog dizajna.

Kreativni rad vikendom, u manjim grupama, sa neophodnim teoretskim informacijama, doprineo je tome da polaznice, sa kojima smo razgovarali, budu motivisane za dalja usavršavanja koja će im pomoći da lakše i brže nađu posao kakav priželjkuju.
Dobra ideja, kažu nam polaznice i voditeljka obuka, preduslov je za dobro grafičkog rešenja, a toga u ovoj grupi nije manjkalo.

Obuke grafičkog dizajna deo su Škole informacionih tehnologija, kao aktivnosti na projektu Jednaka šansa za sve mlade, koji realizuje Udruženje Tako kul, u partnerstvu sa Bečejskim udruženjem mladih i uz podršku Ministarstva omladine i sporta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име