Toplana Bečej

Obaveštenje о pripremama za početak grejne sezone 2023/2024

Javno preduzeće „Toplana“ Bečej obaveštava svoje korisnike da će u sklopu priprema za početak grejne sezone 2023/2024. godine od četvrtka 5. oktobra početi sa obavljanjem  „hladnih“, a zatim i „toplih“ proba Sistema daljinskog grejanja.

U toku „hladnih“ proba radnici JP „Toplana“ Bečej dopunjavaće i stavljati pod pritisak vrelovodne mreže, toplotnih podstanica i kućnih instalacija centralnog grejanja kupaca. U toku tople probe ispitivaće se funkcionalnost postrojenja za proizvodnju toplotne energije, vrelovodne mrežе i toplotnih podstanica kupaca.

S obzirom na to da sistem centralnog grejanja nije bio u funkciji više meseci, prilikom „hladnih“ i „toplih“ proba moguća su curenja vode na ventilima, cevima i grejnim telima kućnih instalaciji centralnog grejanja, kao i na elementima toplotnih podstanica i vrelovodne mreže, navodi se u obaveštenju.

U slučaju curenja na kućnoj instalaciji, toplotnim podstanicama ili na vrelovodnoj mreži iz JP „Toplana“ mole kupce da obaveste tehničku službu preduzeća na telefone 021/6915-470 (u periodu od 6-14 čas) i 021/6912-761 (u periodu od 7 do 15 časova).

U skladu sa Odlukom o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom iz sistema daljinskog grejanja grejna sezona роčinje 1. oktobra, a izuzetno može da počne ranije ako tri dana uzastopno u 21 sat temperatura spoljnjeg vazduha iznosi 12 stepeni Celzijusovih ili niže.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име