Javno preduzeće Toplana Bečej počeće sutra (ponedeljak 2. oktobar) funkcionalne probe sistema daljinskog grejanja uoči grejne sezone 2017/18.

Prema obaveštenju iz preduzeća, u toku funkcionalne probe radnici Toplane dopunjavaće vodom i stavljati pod pritisak vrelovodne mreže, toplotne podstanice i kućne instalacije centralnog grejanja kupaca i  proveravaće funkcionalnost postrojenja za proizvodnju toplotne energije, vrelovodne mreže i toplotnih podstanica kupaca.

S obzirom na to da sistem daljinskog grejanja nije bio u funkciji više meseci mogu se očekivati curenja u toplotnim podstanicama i na kućnoj instalaciji centralnog grejanja kupaca, navodi se u saopštenju iz Toplane.

Zbog toga iz preduzeća apeluju na kupce da u narednom periodu obrate pažnju na eventualna curenja na kućnoj instalaciji centralnog grejanja. U slučaju curenja na kućnoj instalaciji, toplotnim podstanicama ili na vrelovodnoj mreži korisnici usluga bečejske toplane mogu da obaveste tehničku službu tog preduzeća na telefone 021/6915-470 ili 021/6912-761.

Grejna sezona, u skladu sa Odlukom o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom iz Sistema daljinskog grejanja grejna sezona, počinje 15. oktobra. Izuzetno, grejna sezona može da počne ranije ako tri dana uzastopno u 21 čas temperature spoljnjeg vazduha iznosi 12 stepeni Celzujusovih ili niže.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име