Ostalo je još malo karata za predstavu „Od raja do beznjenice“ koja će se odigrati u utorak 22. decembra, od 19 sati u svečanoj sali opštine Bečej, najavljuju organizatori druge „premijere“, koja je ovog puta otvorenog tipa.

Naime, premijera u dvorcu Bogdana Dunđerskog bila je zatvorenog tipa i prisustvovalo joj je šezdesetak ljudi iz sveta kulture, medija, turizma, ali i biznisa.

Nova premijera održaće se 22. decembra u svečanoj sali. Publika će imati priliku da, pored gledanje pozorišne predstave, sazna nešto više o baronici Eufemiji Jović i njenoj zadužbini, kao i da čuje kraći dramski monolog „Moj pogled u budućnost“ koji predstavlja izvode iz testamenta Bogdana Dunđerskog. U cilju očuvanja i promocije duhovne, kulturne, graditeljske i ekonomske baštine, koju su ostavili iza sebe i čiji tragovi postoje, u Bečeju je pokrenut projekat „Čudesni svet Dunđerskih“ sa željom da šira javnost, domaća i strana, upozna veličinu i značaj porodice Dunđerski i svih značajnih ličnosti sa kojima su oni bili u vezi.

Predstava „Od raja do bezjenice“ nastala je u koprodukcija novosadske NVO Lidernet, Gradskog pozorišta Bečej i Turističke organizacije opštine Bečej, samo je deo projekta.

Karta iznosi 600 dinara, može se rezervisati i putem telefona 062/282-062.  

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име