Rad Opštinskog udruženja penzionera Bečej biće u buduće u najmanju ruku olakšan, jer, zahvaljući donaciji Societe Generale banke, sada mogu da kupe fokopir mašinu koja im je preko potrebna u svakodnevnim aktivnostima.

 

 

Na proslavi Đurđevdana koji već šest godina zaredom obeležava bečejsko udruženje penzionera, upravnica ekspoziture pomenute banke u Bečeju Dušica Đisalov uručila je donaciju u vrednosti od 50.000 dinara. – Mi jesmo finansijska institucija, ali su nam najvažniji uvek bili ljudi – kako naši zaposleni i klijenti, tako i društvena zajednica u kojoj živimo i operišemo kao banka. Mi nismo izolovani od društva, pa ni od narastajućih potreba za koje nema uvek dovoljno sredstava. Societe generale je svesna aktuelnog trenutka i teške situacije u kojoj se, kao društvo nalazimo i trudimo se da iznađemo adekvatno rešenje za probleme sa kojima se svi suočavamo, kazala je Đisalov i članovima udruženja predstavila neke od mogućnosti Societe Generale banke.

– Evergrin klub je jedinstvena ponuda takve vrste na domaćem tržištu. Evergrin klub daje mogućnost plaćanja robe i usluga kod partnera sa kojima je banka sklopila ugovor u ovom trenutku, a koji će odobravati popuste od 5 – 100 odsto na više od 350 prodajnih mesta širom Srbije, rekla je upravnica ekspoziture SG banke u Bečeju. Predsednica bečejskog udruženja Nada Milovanov zahvalila se donatoru i istakla da dve „kuće“ dobro sarađuju iz razloga što i jedna i druga imaju dugu tradiciju.

– Mnogo nam znači ova podrška. Naše udruženje ove godine slavi 69 godina postojanja i sve to vreme vodimo računa o našim članovima, kojih ima oko 4.000. Taj broj mnogo govori, budući da u Bečeju ima oko 8.300 penzionera, a broj onih koji nam se priključuju je iz dana u dan veći. Sada će to sve biti još naprednije, jer nam je rad olakšan, kazala je Milovanov.

Inače, SGG je najstarija strana banka u Srbiji 37 godina poslovanja u Srbiji. Ove godine matična banka proslavlja važan jubilej, 150 godina poslovanja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име