Sa premijerne utakmice nove sezone kraj Tise
Sa premijerne utakmice nove sezone kraj Tise

Bečej – Novi Sad Maneks  0:3  (21:25, 15:25, 22:25)

Bečej: Sportska dvorana OSC „Đorđe Predin Badža“. Gledalaca: 50. Sudije: Nikola Stojanović (Subotica) i Strahinja Trišić (Klek)

Bečej: M. Rakić, Mehić, Gajičić, Piljojčić, Đ. Rakić, Mirković, Bašić, Milovac, Vukanić, Babin, Koković.

Novi Sad Maneks: Medak, Malešević, Ćuk, Kozić, Vojvodić, Blagojević, Ćulibrk, Bojović, Prišić, Šarović, Ljubišić, Milutinović, Škundrić.

Četvrtfinalni okršaj kupa Srbije na teritoriji Vojvodine kraj Tise počeo je minutom ćutanja, čime je odata poslednja počast iznenada preminulom osnivaču i dugogodišnjem predsedniku OK Novi Sad Aleksandru Pantiću Panti.

 

Što se utakmice tiče, Novosađani su, prema očekivanju, pobedili, jer su A prvoligaši, ali Bečejci su kao B prvoligaši pružili dostojan otpor. U prvom setu su od 18:23 nanizali seriju od tri poena, ali su gosti sa nova dva poena zavšili set. U drugom setu su se za rezultat pitali samo Novosađani, ali u trećem su, posle sigurnog vođstva gostiju u prvom delu, domaći ubrzo izjednačili (17:17), pa poveli sa 18:17, zatim se igralo poen za poen do 21:21, a finiš je pripao gostima, kao i zaslužena pobeda.

Odbojkaši Bečeja u tajm autu
Odbojkaši Bečeja u tajm autu

Kuriozitet premijerne utakmice nove sezone kraj Tise je da se novi trener Bečejaca Milivoje Radisavljević, kao pomoćnik šefu Novosađana Nedžadu Osmankaču, nalazio na gostujućoj klupi, ali je dobro video koliko u datom trenutku može njegova druga ekipa. Kako prvenstvana trke prvoligaškog B karavana startuje trećeg oktobarskog vikenda, znači da ima dosta vremena da uočene greške ispravi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име