Uzaludni dogovori u tajm autu, kad na terenu nisu ispoštovani
Uzaludni dogovori u tajm autu, kad na terenu nisu ispoštovani

Bečej – Banat   1:3  (20:25, 25:23, 23:25, 20:25)

Bečej: Sportska dvorana OSC „Đorđe Predin Badža“. Gledalaca: 100. Sudije: Strahinja Trišić i Milica Arsić.

Bečej: M. Rakić, Mehić, I. Vukanić, Gajičić, Piljojčić, Đ. Rajić, Mirković, Bašić, Milovac, V. Vukanić, Koković.

Banat: Trivunić, Pavlović, Stanišić, Lukić, Radan, Markov, Nikolić, Bogunović, Jocin, Jovanović, Paunović, Savin, Šarunac.

Odbojkaši Bečeja su i posle treće utakmice bez bodova. Potajno su priželjkivali tri boda protiv Vrščana, a kako je igra odmicala bili bi zadovoljni sa dva, čak, i sa jednim, ali su, ipak, ostali praznih šaka. Video se napredak u igri sa oporavljenim dizačem Denisom Mehićem, ali još uvek su prisutne brojne greške, koje su Vrščani vešto koristili, posebno Bečejac u redovima Banata Vlastimir Lukić, za čije smečeve domaći nisu imali rešenja.

Posle ispitivanja u prvoj polovini prvog seta (17:17), gosti su u nastavku bili konkretniji i dobili set sa 25:20. U drugom setu Bečejci su popravili blok i, uglavnom, imali rezultatsku prednost od tri do četiri poena. Međutim, posle 24:19, gosti su nanizali četiri poena zaredom, ali nije došlo do totalnog preokreta, jer je domaćin uspeo da reši set u svoju korist rezultatom 25:23. Slična rezultatska neizvesnost bila je i u trećem setu, ali su sada gosti imali identičnu prednost 24:19, a domaći u finišu sustizali, ali su morali da se pomire s gubitko seta rezultatom 23:25. Očekivalo se da će Bečejci u četvrtom setu pokušati da se izbore za taj brejk, ali je neizvesnost bila samo do 15:16. Završnica seta, samim tim i meča, pripala je Vrščanima, koji su se kući vratili sa tri vredna boda.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име