Iako je mlad, Veselin Džigurski je najiskusniji odbojkaš Bečeja | Foto: Vlastimir Jankov
Iako je mlad, Veselin Džigurski je najiskusniji odbojkaš Bečeja | Foto: Vlastimir Jankov

Umesto standardnog termina subotom, odbojkaši Bečeja će u petom kolu drugoligaškog „severa“ ugostiti Kulpin iz istoimenog mesta u petak, 9. novembra, od 20,30 sati pod krovom „hrama sportova“ kraj Tise.

-Dolazi nam vrlo kvalitetna ekipa, koja do sada nije osetila gorčinu poraza i drugoplasirani su na tabeli sa 11 bodova. Znači, predstoji nam veliki izazov. Pokušaće naši mladići da se suprostave iskusnijoj ekipi na najbolji mogući način, a da li će to biti dovoljno i za pozitivan rezultat, pokazaće teren, konstatacija je trenera Bečejaca Nikole Džigurskog.

Dodajmo da su Bečejci u prva četiri kola osvojili osam bodova. Izgubili su jedino u Baču od Partizana (0:3), dok su pobedili novosadsku Vojvodinu NS Seme II (3:2), Mladost iz Turije (3:0) i Hercegovinu iz Ravnog Topolovca (3:0). U drugoj polovini aktuelne talmičarske polusezone drugoligaškog „severa“, Bečejce čekaju okršaju, upravo ovim redom, protiv Proletera u Zrenjaninu, zatim dve utakmice kraj Tise protiv Sombora i lidera Dunav voleja iz Novog Sada, i na kraju gostovanje u obližnjem Vrbasu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име